23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Florian Westerdahl till Retail Technology 29-30 maj

Vi möter Florian Westerdahl inför R-eTail Talk för att kolla statusen inför hans session i konferensen. I en värld som drivs av teknologi och digital transformation har Lindex transformation inneburit en omställning för att få tekniken att fungera för verksamheten och i denna session berättar Florian om sin passion för hans teams lycka och resa mot framgång.

Inför R-eTail talk, den internationella konferensen som arrangeras på Retail Technology 29-30 maj på Kistamässan i Stockholm, kollar vi statusen hos Florian Westerdahl, CTO på Lindex. Florian Westerdahl är en passionerad och visionär ledare inom teknik, som för närvarande är chef för teknologi på Lindex. Med en professionell resa som kännetecknas av betydande roller i framstående organisationer är Florians expertis och entusiasm verkligen inspirerande.

FÖRMÅGAN ATT ANPASSA SIG ÄR CENTRAL SÄGER FLORIAN WESTERDAHL

Lindex är ett internationellt modeföretag med omkring 440 butiker i 18 marknader, e-handel och försäljning online globalt genom partnerskap med tredje part. Lindex grundades 1954 och har sedan dess vuxit till att bli ett av de ledande modeföretagen i Europa.

Sedan starten av sin karriär hos Lindex IT 2009 har Florian Westerdahl varit en drivande kraft i företagets teknikavdelning. År 2015 markerade en vändpunkt för Lindex, då företaget med nyvunnen beslutsamhet började prioritera sin digitala närvaro.

Florian pekar på företagskulturen som en grundsten i Lindex framgångssaga. En stark känsla av lojalitet och en kultur som präglas av frihet har varit avgörande. Men det är också den kollegiala atmosfären, där vänlighet, kreativitet och mod står i centrum, samt ambitionen att ständigt sträva efter högre mål, som har fått honom att förbli en del av Lindex i över ett decennium.

Lindex framsteg inom digitaliseringen är ett tydligt exempel på hur företag kan anpassa sig till en ständigt föränderlig detaljhandelsvärld. Genom att kontinuerligt utforska nya teknologier och arbetsmetoder har Lindex lyckats hålla sig relevant och konkurrenskraftigt.

Med blicken framåt understryker Florian vikten av att fortsätta att anamma förändring och innovation. ”I en bransch som ständigt utmanas av nya trender och teknologier, är vår förmåga att anpassa oss och förnya oss central,” säger han. Det är denna inställning som kommer att säkerställa att Lindex förblir i framkanten i modebranschen, redo att möta framtidens utmaningar med samma entusiasm och engagemang som har kännetecknat de senaste 15 åren.

VAD KOMMER DU ATT PRATA OM UNDER DIN SESSION?

Jag kommer att berätta om hur vi, som en del av vårt digitaliseringsprogram för butiker, har experimenterat med generativ AI som en Lindex Copilot tjänst för att stödja kollegor i butiken. Jag kommer även att dela med mig av vad vi har lärt oss från denna process och hur vi ser på generativ AI:s roll framöver som en slags Copilot för butiker.

VAD SER DU MEST FRAM EMOT UNDER DAGARNA?

Varit på tidigare event, väldigt stimulerande! Det jag uppskattar mest är chansen att lyssna på andra inom retail, deras erfarenheter, bakslag och framgångar, för mig är det det mest värdefulla på event

Florian Westerdahl

Head of Technology

 

Säkra din biljett idag för att inte missa Florian på Retail Technology 29-30 maj på Kistamässan i Stockholm.

Kostnadsfri biljett här

Se hela programmet och läs mer här

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.047