23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En praktisk och attraktiv förpackningslösning för livsmedel

Stand Up Pouch-påsar är en lätt anpassningsbar förpackningslösning som presenterar livsmedel på ett elegant sätt på butikshyllorna.

För livsmedelstillverkare som letar efter en elegant och praktisk förpackningslösning kan Stand Up Pouch-påsar vara svaret.

De är också kända som "doypacks".

Det är en praktisk påslösning som enkelt kan anpassas till olika volymer och som ger produkten en bra position på butikshyllorna.

Samtidigt ger stand up-påsar optimala barriäregenskaper eftersom antalet lager och deras sammansättning kan väljas exakt efter behov. Det kan handla om skydd mot luft och ljus eller om att bevara produktegenskaper som smak och arom.

 

Elegant presentation i butiken
Stand Up Pouch-påsar drar konsumenternas blickar till sig.

De yttre lagren ger en mängd möjligheter till marknadsföring som sticker ut. Utseendet kan anpassas med färgtryck eller kanske ett transparent fönster in till produkten.

Påsens utformning gör det enkelt att fylla den i automatiska förpackningsmaskiner, men den kan också hanteras manuellt.

 

Hitta rätt lösning
Vill ni veta mer om Stand Up Pouches eller andra typer av livsmedelsförpackningar? Kontakta då vårt erfarna team på Procudan.

Era behov är alltid vår utgångspunkt. Vi vet att värdefulla lösningar alltid tar hänsyn till ett brett spektrum av förhållanden både i och runt förpackningen.

 

Läs mer om Stand Up Pouch här

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.031