23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Högkvalitativa fyllningssystem för livsmedelsindustrin

ViscoTec är ett företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa fyllningssystem för olika industrier, däribland livsmedelsindustrin. Deras innovativa teknologi och pålitliga produkter har gjort dem till en ledande aktör på marknaden.

I livsmedelsindustrin är rätt fyllningssystem avgörande för att kunna hantera alla typer av produkter effektivt och säkert. ViscoTec Nordic erbjuder ett brett utbud av fyllningssystem som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och prestanda. Deras system är designade för att kunna hantera allt från tunna såser och dressingar till tjockare produkter som geléer och krämer.

En av fördelarna med ViscoTecs fyllningssystem är dess precision och noggrannhet. Deras avancerade teknologi gör det möjligt att fylla produkter med hög precision och minimalt spill. Detta gör det möjligt för livsmedelsföretag att öka sin effektivitet och minska sina kostnader.

I den här videon kan du se hur ViscoTecs fyllningsutrustning doserar tomatsås med extrem noggrannhet.

ViscoTecs fyllningssystem är också kända för sin pålitlighet och hållbarhet. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att klara av de tuffa kraven i livsmedelsindustrin. Dessutom erbjuder ViscoTec en omfattande service och support för sina kunder för att säkerställa att deras fyllningssystem fungerar korrekt och effektivt.

Fördelarna i korthet:

  • Fyllning med 99 % upprepningsnoggrannhet
  • Maximalt produktskydd genom lågskjuvnings- och pulsationsfri dosering
  • Inget dropp på grund av justerbart suck-back
  • Följande av riktlinjerna: EHEDG, FDA, 3.1, GMP-kompatibel konstruktion
  • Utvecklad för optimala rengöringsresultat med CIP

Sammanfattningsvis är ViscoTecs fyllningssystem ett utmärkt val för livsmedelsföretag som vill förbättra sin produktionsprocess och öka sin effektivitet. Med deras innovativa teknologi och pålitliga produkter kan företag vara säkra på att de får en högkvalitativ och pålitlig lösning för sina fyllningsbehov.

Om du vill veta mer, kontakta ViscoTec Nordic idag på info@viscotec-nordic.com eller på +45 4582 8090

ViscoTec - Perfekt doserad!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH är en ledande systemtillverkare inom vätsketeknik: Från extraktion och produktberedning till dosering av medium till högviskösa medier. Produktportföljen täcker doserings- och fyllningsapplikationer inom fordonsindustrin, e-mobilitet, elektroniktillverkning, livsmedelsförädling, flyg-, medicinteknik, läkemedelsindustri och många andra industrier.
Huvudkontoret för teknikmarknadsledaren ligger i Bayern. Förutom ett internationellt distributörsnätverk har ViscoTec dotterbolag i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrike, Hong Kong och Danmark och sysselsätter cirka 340 anställda världen över. 2023 registrerade ViscoTec en global omsättning på 70 miljoner euro.

OBS: Scanmaster ApS var pr 1/1 2024 förvärvades av tyska ViscoTec, och bytte i det sammanhanget namn till ViscoTec Nordic ApS

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078