23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Intelligent in-lineteknologi för förseglingsinspektion av flexibla förpackningar

Tidigare i våras inledde Mobergs ett samarbete med belgiska Engilico som har specialiserat sig på in-line förseglingsinspektion för flexibla förpackningar . SealScope® hjälper livsmedelsproducenter att förbättra utgående förpackningskvalitet och optimera produktiviteten.

 
Fungerande livsmedelsförpackningar är avgörande för att säkerställa matens säkerhet, hållbarhet och kvalitet. Förpackningar som är täta och kvalitetskontrollerade behövs för att bevara matens färskhet och förhindra föroreningar. De spelar också en viktig roll för att minska matsvinn och förlänga hållbarheten. Mobergs samarbetar med flera leverantörer som erbjuder avancerade tekniska lösningar inom detta område.

Belgiska Engilico har specialiserat sig på in-line förseglingsinspektion för flexibla förpackningar och SealScope® är det system som Mobergs nu är återförsäljare av i Norden.  Läs mer om Mobergs nya samarbetspartner Engilico här

SealScope® är en intelligent in-lineteknologi för 100% förseglingsinspektion och processövervakning för flexibla förpackningar
Med hjälp av sensorer upptäcker SealScope® produktrester i försegling, veck och avsmalnande förseglingar. Tidiga varningar för processavvikelser gör det också möjligt att arbeta med förebyggande maskinunderhåll.
Över 300 producenter i livsmedelsindustrin världen över använder SealScope® för att förbättra utgående förpackningskvalitet, optimera produktiviteten och minska förpackningskostnaderna. En stor fördel med SealScope® är att det är enkelt att eftermontera i sin befintliga flowpack-maskin.

Läs mer om SealScope® här

 

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046