23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Äventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrar och Kabe

Att ge sig ut på vägen, fly undan vardagen och ge sig iväg mot solnedgången med förhoppningar om väntande äventyr r är vad många husvagns- och husbilsentusiaster drömmer om. Lesjöfors och Kabe har levererat förutsättningar för dessa drömmar i över 15 år genom en kundrelation där kvalitet står i centrum.

Resor under extrema förhållanden
Kabe är en svensk tillverkare av husvagnar och husbilar och de tiotusentals ägarna av dessa fordon gör resor över hela världen där fordonen kan utsättas för temperaturer från -35 ̊C till +40 ̊C. Lesjöfors gasfjädrar är en integrerad del av Kabes produkter och måste klara av extrema väderförhållanden för att leverera den kvalitetsupplevelse som förväntas av användarna.

Förstahandsvalet
Thomas Hermansson, teknisk teamledare för Kabe berättar:

”När vi uppfinner något nytt och när vi behöver en gasfjäder till en ny funktion är Lesjöfors alltid vårt första val. Våra kunder förväntar sig lång livslängd, pålitlighet och hållbarhet för sina husbilar och husvagnar och vi måste leverera det i alla de komponentdelar som bygger våra kvalitetsprodukter.”

Långsiktigt partnerskap
Det kan finnas upp till 10-20 gasfjädrar i en enda husbil, men storlek och funktion skiftar. Specifikationerna för varje fjäderapplikation är olika och tester och prototyper testas av båda parters konstruktörer för att säkra bästa möjliga fjäderlösning.

Det långsiktiga partnerskapet mellan Kabe och Lesjöfors kännetecknas av förtroende, lyhördhet och ett innovativt förhållningssätt för att säkra fjäderlösningar. Per Lindros, säljchef för Lesjöfors gasfjädrar berättar om förtroendet som byggts upp under åren:

”Våra leveranser till Kabe började för många år sedan med gasfjädrar till överskåpen. Det växte sedan även till gasfjädrar för luckor och sedermera dörrar till att nu omfatta gasfjädrar till alla Kabes behov. Det är en ära att arbeta med en av Europas premiumtillverkare inom segmentet och att säkerställa att våra gasfjädrar bidrar till att stärka deras varumärke.”

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078