23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Matsäkerhetskultur

UNIKT TILLFÄLLE FRANK YIANNAS KOMMER FÖR FÖRST GÅNGEN TILL SVERIGE Aquatiq har arbetat med att stötta företag i sin matsäkhetskulturresa. Vi har också ett samarbete med just den internationella ledande experten Frank Yiannas som nu kommer till Sverige/Stockholm.

Hur du bygger en stark matsäkerhetskultur?

Efter förra årets succé, med en fullbokad kurs i Norge, är vi glada att välkomna Frank Yiannas från USA för första gången till Sverige. Frank kommer att dela med sig av sin expertis och inspirera oss att skapa en stark livsmedelssäkerhetskultur. Genom interaktiva diskussioner och övningar kommer vi att utforska hur livsmedelssäkerhetskulturen påverkas av beteenden och hur organisationskulturen formas av chefer.
Målgruppen för denna kurs är egentligen hela organisationen men först främst till ledningsgrupen inkl kvalitetschefen. Vi alla inser vikten av en positiv kultur för livsmedelssäkerhet och de anställdas efterlevnad kommer att vara kritiskt för att få full effekt.

Varför ska vi lyssna till Frank Yiannas?
Att få ta del av Franks kunskap och erfarenhet kring kultur kommer ge nya insikter och konkreta förslag hur ni kan börja eller höja er kulturarbete. Frank har också arbetat internationellt och har en förståelse för länders olika kultur utmaningar.

Varför ska man gå flera från företaget?
Kulturarbete i ett företag drivs av flera personer och funktioner. Att få samma plattform att utgå ifrån är ovärderligt och kommer ge din verksamhet en drömstart i kulturarbetet.

Boka workshopdagen
Frank Yiannas, Stockholm (World trade center) 16 september.
OBS Begränsat antal platser så det lönar sig att vara tidigt!
Du hittar mer information på vår hemsida: https://www.aquatiq.com/sv/course/food-safety-culture-workshop-med-frank-yiannas

Frank Yiannas
Frank Yiannas är en ledande expert inom livsmedelssäkerhet och folkhälsa. Han har haft framstående positioner inom både den privata och offentliga sektorn (FDA (U.S. Food and Drug Administration, Walmart, Walt Disney), där hans arbete har varit avgörande för att förbättra säkerheten och kvaliteten på livsmedel.
Frank Yiannas är en inflytelserik person inom området livsmedelssäkerhetskultur, med omfattande erfarenhet och bidrag som har haft en stor inverkan på hur livsmedelssäkerhet hanteras och förbättras globalt.
Yiannas är känd för att främja användningen av modern teknik och innovativa metoder för att förbättra livsmedelssäkerhet, inklusive blockchain-teknologi för att spåra livsmedels ursprung och säkerställa deras integritet.
Han har skrivit flera böcker och artiklar om ämnet livsmedelssäkerhet, där han delar med sig av sina insikter och bästa praxis för att hantera livsmedelsrisker.

Aquatiq AB
Karl Nordström Väg 31
432 53 Varberg
Varbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568224561

Kontaktperson

Marie Gelhaar
Business Unit Manager,
+46 721887315 marie.gelhaar@aquatiq.com

Sänd till en kollega

0.032