23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Doserings Gigant söker affärspartners

Doseringsjätten ViscoTec är kända för sin innovativa och pålitliga doserings- och dispenseringsteknik, som bl.a. har visat sig vara oerhört värdefullt för livsmedelsproducenter över hela världen. Just nu upplever ViscoTec en stor efterfrågan från livsmedelsindustrin, men eftersom ViscoTec endast är en komponentleverantör och inte en totalleverantör av automatiserade lösningar söker ViscTec nu kompetenta maskinbyggare att både kunna hänvisa till och samarbeta med.

Samarbetet mellan ViscoTec och maskinbyggare kommer att bidra till att möta livsmedelsindustrins specifika behov och krav. 

ViscoTec uppmanar därför intresserade maskinbyggare att kontakta företaget för att undersöka möjligheterna till samarbete kring automationsprojekt inom livsmedelsindustrin. 

"Tillsammans kan vi skapa innovativa och effektiva lösningar som kommer att göra skillnad i den globala livsmedelsindustrin", säger ViscoTec Nordics direktör Henning Pedersen.

"Med stort fokus på kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet är ViscoTec en idealisk partner för företag som vill optimera sina produktionsprocesser", fortsätter han.

Utöver livsmedelsindustrin är ViscoTec även den marknadsledande leverantören av doseringsutrustning till följande industrier: bil, elektronik, kosmetika, läkemedel och medicotec. 

Är du intresserad av ett samarbete? Kontakta ViscoTec Nordic på info@viscotec-nordic.com eller ring +45 4582 8090.

ViscoTec - Perfekt doserad!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH är en ledande systemtillverkare inom vätsketeknik: Från extraktion och produktberedning till dosering av medium till högviskösa medier. Produktportföljen täcker doserings- och fyllningsapplikationer inom fordonsindustrin, e-mobilitet, elektroniktillverkning, livsmedelsförädling, flyg-, medicinteknik, läkemedelsindustri och många andra industrier.
Huvudkontoret för teknikmarknadsledaren ligger i Bayern. Förutom ett internationellt distributörsnätverk har ViscoTec dotterbolag i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrike, Hongkong och Danmark och har cirka 340 anställda världen över. 2023 registrerade ViscoTec en global omsättning på 70 miljoner euro.

OBS: Scanmaster ApS förvärvades av den tyska koncernen ViscoTec vid årsskiftet och bytte i det sammanhanget namn till ViscoTec Nordic.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046