23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Avans erbjuder oslagbart sortiment av kulskruvar med blixtsnabb leverans.

För att möta branschens höga krav på lönsamhet måste industrins maskiner köras konstant. Peter Holmkvist på Avans berättar om hur deras snabba och precisa kulskruvstillverkning hjälper kunder att undvika kostsamma driftstopp.

Förfallodatum
den 27 september 2024

Maskiner i industrin måste vara i drift som om de saknade av- och påknapp. Detta har blivit en nödvändig anpassning för att möta branschens krav på lönsamhet. Ett oväntat stopp – som en trasig kulskruv – kan snabbt bli en kostsam affär. Därför är det avgörande att ha tillgång till pålitliga och effektiva lösningar för att minimera stilleståndstiden.

Peter Holmkvist hos oss på Avans, förklarar varför vi är en av Sveriges främsta leverantörer av kulskruvar. "Vi erbjuder ett komplett sortiment av både rullade och slipade skruvar" berättar Peter. Han framhåller det unika med att Avans snabbt kan tillverka och skräddarsy slipade precisionsskruvar. "Varje kund har, såklart, specifika behov vilket inte är ett problem för oss, det är vår vardag. Våra leveranser innebär betydande ekonomiska och tidsmässiga fördelar jämfört med att beställa reservdelar från maskinleverantören."

”Som vi alla vet är tid pengar i industrin” säger Peter. "Därför erbjuder vi en expresstillverkningstjänst som är särskilt uppskattad vid akuta behov. Om det är panik hos kunden kan vi tillverka och leverera kulskruvar inom 24 timmar. Detta har visat sig vara en ovärderlig tjänst för många av våra kunder, som kan undvika dyra driftstopp och snabbt återgå till produktion." 

Förutom att leverera nya kulskruvar erbjuder vi på Avans även reparationstjänster för kulskruvar. Peter förklarar att de har specialiserad utrustning och expertis för att utföra reparationer, vilket kan förlänga livslängden på befintliga komponenter och minska behovet av nya inköp. Detta är ytterligare ett sätt som vi hjälper våra kunder att optimera kostnader och drifttider.

Peter avslutar med att det är bara att höra av sig så kan han eller någon annan medarbetare berätta mer om våra tjänster och hur vi jobbar. Du kanske inte behöver en ny kulskruv idag men vem vet, nästa vecka kanske du står där med en utnött kulskruv som har tappat sin förspänning. 

Länk till Avans kulskruvar

Förutom kulskruvar jobbar Avans på linjärtekniksidan bland annat med linjärstyrningar, linjärmoduler och aluminiumprofiler. Vi säljer även Kassows nya robotar. Vårt andra ben är affärsområdet maskintillbehör där vi säljer motorer, transmission, lager, växlar och mycket mer. Den gemensamma nämnaren för dessa båda dessa affärsområden är vår solida produktkunskap i kombination med ett lika solitt serviceengagemang. Det är därför som vi ger våra kunder support 24/7 under årets alla dagar. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långvariga relationer – alltid med ett leende.

www.avansgroup.se

Avans Linjärteknik AB
Hylsvägen 8
721 30 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5590498779

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047