23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nomo lanserar ny E-handelslösning!

PRESSMEDDELANDE, 2017-01-26

Nomo har ägnat mycket tid och arbete åt nya digitala lösningar på webben i syfte att öka kundnyttan.

Det senaste är en helt ny digital produktkatalog med E-handelsfunktion!

– Framför allt har vi lagt mycket arbete på sökfunktionaliteten. Den stora utmaningen har varit att alla våra kunder enkelt ska hitta relevant produktinformation, säger Henrik Walter, Försäljnings-och marknadschef för Nomo Group.

Det första steget i digitaliseringen tog Nomo genom att förnya hemsidorna och skapa en gemensam sida för Nomo Group. Nomo har också byggt en digital produktkatalog.

–En stor utmaning när vi byggt upp vår produktkatalog har varit att vi har så stor bredd i sortimentet och att vi representerar många olika tillverkare. Därför har vi investerat mycket i infrastrukturen för att samla och kvalitetssäkra den stora mängden information.

– Vi märker att flera av våra kunder söker produktinformation på nätet och vill få komplett och kvalitetssäkrad teknisk information om produkter men också prisbild och lagertillgänglighet med mera.

Sökfunktionalitet

Beroende på vilken yrkesroll man har söker man produktinformation på olika sätt. Det går nu att söka på produkter genom produktkod, beskrivning eller också ett visst lager med specifika mått, specifika tätningar och andra designattribut. Det går även att söka mer detaljerad information som bärighetstal, varvtalsbegränsning, radialglapp, design och hållartyp när det gäller vissa lagertyper, berättar Henrik Walter.

Användarvänlig E-handelslösning

Målsättningen är att Nomo genom en gemensam webblösning med digital produktkatalog och tillhörande E-handel, anpassad och funktionell för olika kundkategorier, kundsegment samt beroende på yrkesroll, ska erbjuda sina kunder en användarvänlig E-handelslösning.

– På webben förmedlar vi även vår kunskap som specialister inom respektive segment. Konstruktörer och tekniska konsulter kan till exempel ladda ned 3D CAD-ritningar och 2D-datablad.

–  Vi ser fram emot att fortsätta denna satsning och ytterligare utveckla våra digitala tjänster för att möta våra kunders önskemål. Avslutar Henrik Walter.

Nomo Kullager AB
Box 510 , Gribbylundsvägen 2
183 25 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563087641

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.094