23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En ny onlinelösning gör dig redo för Industri 4.0

| Medlemsnyhet | Företag Klüber Lubrication Nordic

EfficiencyManager från Klüber Lubrication ger dig transparent processplanering

Vi står inför den fjärde industriella revolutionen – Industri 4.0 -  där tillverkande företag måste hantera allt mer komplexa maskiner och underhållsrutiner. Snävare tidtabeller och optimerade underhållsintervall måste  säkerställas samtidigt som lagstadgade föreskrifter och dokumentationskrav skall uppfyllas. Allt detta kräver effektivare processer och optimerad planering.

Klüber Lubrication erbjuder nu en onlinelösning som gör det möjligt för tillverkande företag att effektivt anpassa alltmer komplexa strukturer i sin anläggning: EfficiencyManager. Den ger företag en översikt över alla maskiner, apparater och utrustning som är relevanta för produktionsprocessen. "Onlinelösningen EfficiencyManager erbjuder många alternativ för att öka effektiviteten i produktionen", säger Patrik Berntsson, Nordenansvarig - Klüber Efficiency Support på Klüber Lubrication. Den ger företag en transparent överblick över deras potential för optimering. Potentialer för att öka effektiviteten kan idealt multipliceras, t.ex. i form av projekt för energieffektivitet, optimering av reservdelars livslängd eller reduktionen av defekter och därmed underhållsaktiviteter."

Företag kan använda EfficiencyManager online och fylla i all information som krävs för en problemfri produktion. Detta inkluderar till exempel uppgifter om eftersmörjning och underhåll, tidsfrister för kalibrering av skalor eller inspektion av brandsläckare. "Tack vare noggrann dokumentation av alla detaljer som uppfattas av kunderna som betydande, har vår EfficiencyManager blivit en viktig källa till information. Den ger också värdefullt stöd för att förbereda och genomföra revisioner, till exempel”, säger Patrik Berntsson.

Via den molnbaserade EfficiencyManager kan företag med flertalet anläggningar utbyta bästa praxis och garantera insyn i alla anläggningar. Ett särskilt behörighetssystem ser till att varje användare bara kan se det aktuella avsnittet och utföra de aktiviteter som han / hon är auktoriserade för. Den berörda datan lagras säkert på en server i Tyskland. Användarvägledningen är webbaserad.

 

Medlemsnyhet

Företag
Klüber Lubrication Nordic

Vasagatan 36 2Tr
111 20 Stockholm
Sverige
Klüber Lubrication Nordic

Sänd till en kollega

0.063