Filterelement av rostfritt stål - hög kvalitet och lång livslängd

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Ingenting varar för alltid, men P-SM filterelement i rostfritt stål kommer så nära som möjligt för filter.

Filmens verkliga livslängd beror på många saker, t.ex. aggressiviteten hos filtrerade medier, hanteringsförfaranden och naturligtvis skador från fall och påverkan vid byte och hantering av filtret. Men med ett metallnätfilter får du så nära ett oavsiktligt filter som möjligt med denna typ av utrustning. Filtret kan regenereras minst 1000 gånger, med CIP, autoklav eller ultraljudsbad, beroende på filtrerat medium.

Våra nätfilter finns som standard i 316L rostfritt stål, tillgängligt för våra egna filterhus, samt eftermontering för alla större tillverkare. Fråga för det breda spektrum av tillämpningar, O-ringar och även välja typ och anslutning.

Fördelen med ett metallfilter är självklart den robusta konstruktionen och möjligheten till regenerering för vidare användning, men ett metallnätfilter uppnår också hög effektivitet vid ett typiskt lågtryckstryck, och även nätfilter kan levereras i en veckad version för en större filtreringsyta.

Vi rekommenderar att man kombinerar nätfilter med ett filterhus av rostfritt stål för bästa effekt och möjligheten att rengöra filtret.

 

Du kan se vårt urval av nätfilter, samt se priser och köp direkt här:
ultra-filter.com/MESH

Du kan se vårt urval av stålhus av rostfritt stål här:
ultra-filter.com/Rostfritt-Filterhus


Du är också alltid välkommen att kontakta Ultrafilter Scandinavia med frågor och förfrågningar via telefon +45 82 30 30 20 eller e-post info@ultra-filter.com


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

EH0204_Stainless Elements_small_rotatedEH0266_Stainless Elements_rotatedPF-EG_sanitary_cutME Filter Housinguflogo2016_medkontakt

Sänd till en kollega

0.053