Ultrafilter introducerar målade luftmottagare - igen

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Under lång tid har vi sålt galvaniserade tankar för samma pris som målade tankar, eftersom prisskillnaden var inte stor, och galvaniserade tankar har en stor livslängd och hållbarhet. Men vi presenterar nu ett nytt starkt pris för målade tankar.

Om du inte behöver en galvaniserad yta eller andra specifikationer kan en målade tank vara en betydligt mindre investering än många av alternativen på marknaden. Till exempel kan du spara upp till 40% jämfört med den galvaniserade versionen.

Våra målade tankar är alla PED 97/23 / EC godkända och producerade i EU. Vi kan hjälpa dig att välja storlek baserat på flödes- eller kompressorstorlek, och de målade tankarna levereras med tankpaket med säkerhetsventil, tryckmätare och kulventil ingår i priset. Vi har bland våra extra tillbehörsluftfilter, kulventiler, luftstoppventiler som stänger efter att produktionen släcks och lagrar tankens innehåll utan luftförlust till nästa morgon när ventilen öppnas strax innan arbetskiftet startar.

Titta förbi vårt behållarutbud och var särskilt uppmärksam på våra nya starka priser för målade tankar, som har minskat med upp till 40% från och med den 1 mars och permanent.

Du kan köpa våra tryckluftcontainrar direkt på vår webshop eller kontakta oss idag på:

Telefon: +45 82 30 30 20

E-post info@ultra-filter.com

Links:
Webshop: www.ultra-filter.com

Webshop (malede beholdere): www.ultra-filter.com/luftmottagare

PED 97/23/EC: www.ultra-filter.com/PED


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

blue_tank_verticalBaglioni_tanke5_90l-11bar_VEC01866Baglioni_tanke5_4000l-12bar_VEC01297uflogo2016_medkontakt

Sänd till en kollega

0.078