23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

H.M Drottningen av Danmark tittade på en unik automatiseringslösning hos Riantics A/S

H.M Drottningen besökte Riantics den 15 juni i samband med sin sommarutflykt på det kungliga skeppet Dannebrog.

Riantics fick den stora äran och nöjet att välkomna Drottningen under hennes besök i området. Drottningen fick en presentation av den marknadsledande, patenterade automatiseringslösningen, LayerPicker®, som just nu används i 381 lager runt om i världen.

Drottningen var begeistrad
Det blev en minnesvärd, solig dag med ca 500 glada åskådare som välkomnade Drottningen till Arden.

Värd för mötet var Stephan Seifert, styrelseledamot i Körber AG, som också höll en kort presentation av Körber och Riantics.

Därefter fick hennes majestät en demonstration av LayerPicker® av verksamhetschefen för Product Solutions, Michael V. Jensen.

”Det var fantastiskt att uppleva H.M. Drottningens stora intresse. Hon ställde många initierade frågor och granskade maskinerna på nära håll” berättar Michael V. Jensen.

Ett kungligt lyft
Drottningen fick inblick i verksamhetens utveckling sedan 1980 och fick höra historien om uppfinningen av den patenterade lösning som påbörjades i slutet av 90-talet. Företaget fick då i uppgift att skapa en lösning som skulle kunna hantera pallar med Chivas Regal Whisky, även om det skulle ge luckor i lagret, vilket resulterade i utvecklingen av den första versionen av LayerPicker®.

Som kuriosa fick drottningen veta att en LayerPicker® lyfter 27 ton i timmen, 432 ton per dag och 130.000 ton per år. Det motsvarar 105 lyftningar av det kungliga skeppet Dannebrog.

När drottningen lämnat bjöds alla besökare in till ett nyinvigt showroom där de fick en guidad rundvisning inkl. demonstration av Riantics LayerPicker®Flex med robotarm och LayerPicker®Gantry.

LayerPicker
LayerPickern är unik i sitt slag. Med intelligent styrning av vacuum i sugplattan kombinerat med multiregulerbart tryck på ett bälgsystem, kan den patenterade lösningen lyfta ca 98% av alla varor.

Varje LayerPicker® lyfter dagligen mer än 400 ton varor ute på världens största distributionscenter – varor som levereras till stora livsmedelskedjor som t.ex Coop, Lidl, Aldi och många, många fler.

 

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
VAT nummer: DK61628711

Kontaktperson

MTC
Mette Thrysøe Christensen
Marketing Coordinator
+45 4172 6197 mette.christensen@riantics.com

Sänd till en kollega

0.046