Kanske den mest sålda tryckluftsmottagaren - kanske det bästa priset någonsin

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

De mest använda komprimerade luftmottagarna är vertikala, 90 liter och 11 bar mottagare. I Danmark, och många andra ställen, krävs det ingen tredjepartsinspektion vid installationen och används specifikt för sin mobila storlek.

Används ofta för tillfälliga inställningar och tryckluftbuffertar på plats. Lätta, komprimerade luftmottagare är populära för sin rörlighet, enkelhet och pris. Vi erbjuder en vertikal version på fötter, med en komplett mottagare kit ingår.

Du får en målade tryckluftmottagare, står på fötterna, med 6 totalt anslutningar. Inkluderat med våra målade kompressionsmottagare är mottagarsatsen, med fittings för alla utom 2 anslutningar (inlopp / uttag). Satsen innehåller en tryckmätare, säkerhetsventil, avstängningspluggar och en kulventil för dränering. Vi inkluderar TÜV-certifikat för säkerhetsventilen och standard PED-certifikat för tryckluftsmottagare. Standardfärgen är blå.

Denna tryckluftsmottagare kommer inte att förlora sin popularitet, eftersom ingen inspektion behövs vid installation eller under drift. Det kan övervakas på plats av dina egna kollegor.


Se nedan länken för pris, och mer detaljer på komprimerad luftmottagare:

Länk:
https://www.ultra-shop.se/ut0090pv11/


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

Baglioni_tanke5_90l-11bar_VEC01866IMG_20170707_085408uflogo2016_medkontakt

Sänd till en kollega

0.055