23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Belgisk firma lanserar blanda-själv-nötter i SuperLock®-bägare

I Belgien får konsumenterna en ny shoppingupplevelse när de köper nötter. Nu kan de skapa sin egen blandning, ta den med sig i en plastbägare med lock från RPC Superfos och sedan äta nötterna på vägen.

Nyligen lanserade Ranobo, en erfaren aktör i den belgiska nötbranschen, ett blanda-själv-koncept med en praktisk plastbägare från RPC Superfos. Nötsortimentet presenteras i särskilda exponeringsstånd på utvalda belgiska supermarknader. Konsumenten fyller själv på sin favoritblandning direkt i en SuperLock®-plastbägare med skruvlock från RPC Superfos.

Ranobo når de förväntade försäljningssiffrorna
Gilles Jeuris, en av Ranobos delägare, berättar att själva bägaren har stor betydelse för att konceptet fick ett sådant positivt mottagande av konsumenterna:

”Allt tyder på att vi når de förväntade försäljningssiffrorna. Vårt nötsortiment är populärt, men utan SuperLock®-bägaren skulle konceptet aldrig ha blivit så framgångsrikt som det är i dag.”

”Vi ville gärna presentera våra nötter på ett nytt och lockande sätt och komma närmare våra kunder. Vi kom på idén med blanda-själv-nötter och behövde en förpackning för det. RPC Superfos föreslog SuperLock®-bägaren och den har faktiskt allt vi önskade oss: rätt storlek, ett praktiskt skruvlock och god hållbarhet, så att kunderna kan återanvända bägaren många gånger hemma”, förklarar han.

Uppfyller hållbarhetstanken
Bägaren är dekorerad med in-mould-labelling-teknik, vilket Jeuris är mycket nöjd med. Han sätter också stort värde på att bägaren är så hållbar att kunderna ofta behåller den när de har tömt den på nötter.

”Vi tycker om tanken att våra kunder återanvänder bägaren. Det spelar ingen roll om de använder den till pennor eller småkakor, vi gillar helt enkelt att ge dem den extra upplevelse som återanvändning innebär. SuperLock®-bägaren tillför vårt företag mervärde eftersom den är i linje med våra tankar om hållbarhet, vårt praktiskt orienterade företagsfilosofi och hela Ranobos image.”

Bägaren skyddar nötterna
Nötter är ett nyttig och läckert snacks att ta med sig, t.ex. om man ska köra långt. Det är därför en fördel att bägarens form och storlek passar mugghållaren i de flesta bilar.

”Våra nötter ligger väl skyddade i SuperLock®-bägaren och torkar inte ut. Skruvlocket gör att nötterna är i tryggt förvar även när våra kunder är på språng. Det bidrar till att förlänga och säkerställa den kvalitetsupplevelse som Ranobo erbjuder”, säger Gilles Jeuris och tillägger:

”Vi har sedan några år tillbaka haft ett bra samarbete med RPC Superfos. Nu är vi ännu nöjdare, eftersom den nya förpackningslösningen hjälper oss ge våra kunder en ännu bättre köpupplevelse. Det är ett fruktbart samarbete som vi gärna vill fortsätta.”

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047