ScanCut PortionCutter - Portionering på högsta nivå

| Medlemsnyhet | Företag Scanvaegt Systems AB

Med skärfrekvenser på upp till två gånger 2 170 slag per minut är nya ScanCut 225 PortionCutter den ultimata bitmaskinen för snabb och exakt produktion av viktbestämda portioner av färsk fisk utan ben, fågel och kött.

Överlägsen portionering

 Nya ScanCut 225 PortionCutter är den ultimata bitmaskinen för smidig och snabb produktion av färska, benfria köttportioner. ScanCut bitar produkter med en exakt vikt i miljöer med hög produktionshastighet, samtidigt som maskinen bidrar till att reducera spill och säkra en hög utbytesprocent.

 Den är designad att bita både fågel, kött och fisk och kan enkelt sättas in i en existerande produktionslinje.

 En "äkta" portioneringsmaskin

Den första portioneringsmaskinen designades ursprungligen av företaget Norfo (senare Scanvaegt), där utvecklarna av den nya ScanCut PortionCutter fick sin tekniska erfarenhet och kompetens. Sedan dess har utvecklarna behållit sin marknadsledande position som tillverkare av den världskända PortionCutter som vi känner till i dag.

 Avancerad teknik resulterar i oslagbar noggrannhet

ScanCut 225:s höga hastighet och extrema precision är resultatet av ett komplext system, som har trimmats till perfektion. Våra erfarna utvecklare har skapat den ultimata maskinen och maximerat prestandan genom att kombinera det bästa från alla nya tekniker.

 Med en högupplöst 250 Hz-kamera, avancerad servoteknik, exakt lasersystem och avancerade program för beräkning av produktdensitet och konvertering av produktdata till bitspecifikationer, klarar ScanCut av att bita produkterna med oöverträffad hastighet och precision.

Marknadsledande leverantör
Scanvaegt Systems utvecklar, producerar och säljer viktsystem, etiketteringslösningar, inspektionssystem samt tillhörande IT-system och spårningslösningar till livsmedelsindustrin, den allmänna industrin, transport-, energi- och miljösektorn samt lantbruket.

Scanvaegt Systems sysselsätter cirka 200 medarbetare och har sitt huvudkontor i danska Aarhus,
med dotterbolag i Sverige, Norge, Tyskland och Polen samt återförsäljare i andra europeiska länder.

Om du vill ha mer information får du gärna kontakta:
Scanvaegt Systems AB
Försäljningschef Stefan Hagman, mobil 070-630 88 18
Datavägen 12, S-436 32 Askim
Tel. +46 031 709 07 07 - info@scanvaegt.se - www.scanvaegt.se


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Scanvaegt Systems AB

Box 9059
400 92 GÖTEBORG
Sverige
Scanvaegt Systems AB

Bilder och video

20nj0qynzv5sa32b2iac05enulvrsdtb2cag3doqhknvfgeb26s0v8bvk0nyfamb

Sänd till en kollega

0.057