23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Henrik Esbjörnson ny VD för Strandmöllen AB

| Medlemsnyhet | Företag Strandmöllen AB

Styrelsen i Strandmöllen AB har utsett Henrik Esbjörnson till ny VD. Henrik tillträdde den 1 augusti och ersätter Anders Granlund, som blir VD för koncernens systerbolag, Gasecenter Nord GmbH & Co. KG.

Henrik Esbjörnson började på Strandmöllen som Vice VD i oktober 2016. Han har under denna tid lärt känna företaget och fokuserat på process och organisationsutveckling, för att möta verksamhetens kraftiga tillväxt. Han är därför väl förberedd för uppgiften, vilket säkrar kontinuitet i organisationen.

 Henrik är 42 år och har tidigare arbetat med affärsutveckling i över tio år på både KMD och DSB i Danmark. Karriären startade som managementkonsult på Accenture. Han är utbildad civilingenjör och har en civilekonomexamen. Henrik är numera bosatt i Värnamo med sin familj.

- Jag är hedrad över att få ta över som VD på Strandmöllen. Under Anders Granlunds ledning har företaget haft en stor tillväxt. Jag ser fram emot att fortsätta bolagets tillväxtresa och att utveckla verksamheten vidare. Jag ser fram emot att bygga ett starkt team av medarbetare med fortsatt  fokus på kundernas behov av kvalitetsprodukter, berättar Henrik Esbjörnson.

- Från styrelsens sida är vi stolta över att kunna utse Henrik till VD. Han är mycket kompetent och innehar de egenskaper vi behöver för att ta företaget till nästa nivå. Jag vill också passa på att tacka Anders Granlund för sju framgångsrika år. Anders engagemang och lokala åtagande har bidragit till vår tillväxt och utvecklingen av en komplett anläggning i Ljungby, säger Alex Buendia, styrelseordförande i Strandmöllen AB.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Strandmöllen AB

Näsvägen 22
341 34 Ljungby
Sverige
Strandmöllen AB

Sänd till en kollega

0.095