Filtrering av vätskor - med effektivitet och dokumentation i fokus

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi har tidigare skrivit om Ultrafilters ersättningselement för ett brett sortiment av flytande filtreringsmärken, inklusive Pall, Parker och Sartorius, men vi erbjuder även våra egna lösningar med filterhus och filter av högsta kvalitet.

Användning av vätskor för process eller produktion ställer många krav på renhet, säkerhet och material etc., och livsmedelsindustrin har alltid noterat de höga kraven för att minimera risken för oönskade partiklar eller bakterier i produkter och maskiner.

Filtrering är ett av de typiska kraven för all användning av vätskor, eftersom det är relevant från de hårdaste processlinjerna - till exempel avlägsnande av lös sand och synliga föroreningar med ett grovt förfilter. Och till de mycket finare membran och pläterade element.

Om det filtrerade vätskan är för dricksvatten eller flaskvatten är det vanligt att följa förfilteret - vanligtvis med nominell effektivitet, med ett absolut filter som säkert avlägsnar oönskade partiklar eller fungerar som reduktionsmedel.

Om vätskan ska filtreras för mat, mejeriprodukter eller medicinsk användning kan det också finnas ett behov av ett membran i filtreringsledningen, och även förfilteret kan behöva vara i absolut effektivitet. Även på dessa områden har vi rätt lösningar, till exempel. Våra egna sanitära PF-EG hus i en serie, med ett absolut förfilter, ett veckat absolut 0,5 mikron filter för att skydda membranet och ett sterilt membran. Dessa filter levereras också till ditt befintliga filterhus, så du behöver inte byta ut dyr utrustning före tiden.

 

Länkar:
https://www.ultra-shop.se/vatska/djupfilter/ - djupfilter
https://www.ultra-shop.se/vatska/plisserat-filter/ - veckade (absoluta) föremål
https://www.ultra-shop.se/vatska/membran-filter/ - membranfilter


Du är också alltid välkommen att kontakta oss på

E-post: info@ultra-filter.com
Telefon +45 82 30 30 20


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

PFG732 Tekfil DatasheetMF0356_Inc%20code%207%20smalleruflogo2016_medkontakt

Sänd till en kollega

0.078