Ny utbildning för IP Livsmedel

| Medlemsnyhet | Företag Bergström & Hellqvist AB

Konsumenter och kunder ska alltid kunna vara säkra på att de får livsmedel som är säkra och håller vad de lovar. Kraven ökar på att livsmedelsföretag ska kunna visa efterlevnad av något vedertaget certifieringsprogram.

 I takt med denna utveckling har det utvecklats standarder för livsmedelssäkerhet och kvalitet. IP Livsmedel är en standard som används i Sverige och som ger en god grundcertifiering. En bra tillämpning av och en certifiering mot kraven i IP Livsmedel visar att företaget lever upp till lagkrav och hanterar risker relaterat till livsmedelssäkerhet, kvalitet och matfusk. 

Under hösten 2017 finns en ny och unik utbildning för IP Livsmedel. Förstå och tillämpa IP Livsmedel erbjuds vid följande tillfällen:

25 oktober, Stockholm
16 november, Helsingborg
28 november 2017, Göteborg 

Syfte
Att ge kunskap om innehållet i IP Livsmedel och hur standarden kan tillämpas i företag som har en fysisk hantering av livsmedel, samt belysa vad som är viktigt i arbetet med system för livsmedelssäkerhet och kvalitet.

Utbildningen ska ge ett värdefullt underlag för företaget i det fortsatta arbetet med kvalitet och livsmedelssäkerhet och för att uppfylla kraven i IP Livsmedel.


Målgrupp
Utbildningen vänder sig direkt till företag som är certifierade eller tänker certifiera sig för IP Livsmedel.

Kursen vänder sig till dig som har en central roll i arbetet med livsmedelssäkerhet och kvalitet på företaget, t.ex. kvalitetsansvarig, produktionschef, arbetsledare och intern revisor.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Bergström & Hellqvist AB

Axel Johanssons gata 4-6
754 50 Uppsala
Sverige
Bergström & Hellqvist AB

Sänd till en kollega

0.047