Effektiv och allsidig metalldetektor

| Medlemsnyhet | Företag Scanvaegt Systems AB

Loma IQ3+ Metalldetektor

Loma IQ3+ är en äkta multi-frekvensmaskin, som opererar med frekvenser mellan 40 Hz och 900 Hz. Den kan växla till ”korrekt” frekvens på några få sekunder, vilket gör den mycket mer flexibel i förhållande till andra, vanliga ”enkel-frekvens” detektorer, som kräver en större omjustering vid skifte till produkter med andra egenskaper, t.ex. frysta produkter, eller produkter med annat förpackningsmaterial. Detta behövs inte med IQ3+, som med upp till 70 olika frekvenser, snabbt kan ställas om för olika produkter eller förpackningar.

Detektorerna är mycket användarvänliga och är enkla att använda via en intuitiv touch-screen. Dessutom hjälper IQ3+ operatörerna att optimera maskinens prestanda – det integrerade ”Performance Validation System” uppmärksammar nämligen operatören att testa med förprogrammerade intervaller, enligt gällande HACCP-regler.

Nu har du även möjligheten att se denna maskin- på plats hos dig! Under hela september månad erbjuder Scanvaegt Systems AB dig möjligheten att testa några av våra mest populära produkter inom Industri och Livsmedel. Loma iQ3+ finns med på denna Roadshow och vill du veta mer kan du besöka vår hemsida (scanvaegt.se) för mer information eller kontakta någon av våra säljare:

Stefan Hagman, Tel. 070-630 88 18
Mikael Hallenborg, Tel. 076-766 88 48
Anders Engström, Tel: 070-580 80 57 

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Scanvaegt Systems AB

Box 9059
400 92 GÖTEBORG
Sverige
Scanvaegt Systems AB

Sänd till en kollega

0.054