23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Agaria presenterar teknik för effektiv färgborttagning och rengöring på Industrimässorna!

| Medlemsnyhet | Företag Agaria AB

På Kistamässan kommer Agaria att visa på laserteknikens unika fördelar när det gäller färgborttagning och rengöring. Lasertekniken gör jobbet både kostnadseffektivt och miljövänligt. Fördelarna är många.

Välkommen att möta oss den 10-11 oktober på Industrimässorna i Kista i monter C:00.

Agaria presenterar beprövad laserteknik som är ny i Sverige och som kvalitetshöjer och rationaliserar produktionen. Laserrengöring är kostnadseffektivt jämfört med andra behandlingar genom att en begränsad yta behandlas utan att övriga ytor berörs.

cleanLASER erbjuder ytbehandlingsteknik som är både effektiv och anmärkningsvärt mångsidig för en växande lista av industriella applikationer. Oavsett om ytan är av metall, plast, keramik, glas, sten eller betong är resultaten enastående.

CleanLasers laserrengöring ger kraftfullt, mycket korta, snabba och rörliga laserpulser som skapar mikro-plasma skurar, chockvågor, och det termiska trycket resulterar i sublimering/avdunstning av skiktet som absorberar laserstrålen.

Tack vare den flexibla bearbetningsoptiken är det möjligt att behandla ytor exakt såsom komplicerade geometrier och stora ytor. Laserrengöringsmetoden är särskilt kostnadsbesparande jämfört med andra behandlingar genom att en begränsad yta kan behandlas utan att övriga detaljytor berörs.

Processoptimering av den fokuserade laserstrålen producerar maximal reaktion med det absorberande materialet. Behandlade ytor kommer inte att ändras eller skadas metallurgiskt av lasern. Det vill säga endast beläggning, rester eller oxid riktade för borttagning påverkas eftersom laserstrålen är exakt justerad att inte reagera med den underliggande metallytan.

Välkommen till vår monter C:00 för en demonstration.

Möt Agaria ABIndustrimässan i monter c:00.

Se mer om eventet

Medlemsnyhet

Företag
Agaria AB

Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Sverige
Agaria AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062