23948sdkhjf

Förpackningen förvandlar frukostprodukter till snacks

| Medlemsnyhet | Företag RPC Superfos a/s

På marknaden för frukostprodukter lanserar ett grekiskt företag nu ett nytt sätt att avnjuta fullkorn på. Deras produkter säljs i en EasySnackingTM-bägare från RPC Superfos, vilket gör att de kan ätas som snacks när man är på språng.

Måste man ha mjölk eller yoghurt till fullkornsflingor, eller kan de fungera som snacks också? Det grekiska familjeföretaget Tsakiris Family har uppmärksammat on-the-go-trenden och säljer nu frukostprodukter som kan avnjutas som de är direkt ur förpackningen medan man är på språng, på samma sätt som nötter och chips.

Ett nytt sätt att äta fullkorn på
Som förpackningslösning har Tsakiris Family valt en EasySnackingTM-bägare som har utvecklats och tillverkas av RPC Superfos. Den har en praktisk sked i locket om konsumenten känner för att lägga till en mejeriprodukt.

Maria Tsakiris är Corporate Marketing Officer hos Tsakiris Family. Hon säger:

”EasySnackingTM-bägaren är fantastisk. Den fungerar perfekt och är mycket praktisk när man är på jobbet, i skolan eller bara ute och rör på sig. Det betyder att vi som företag skiljer oss från konkurrenterna eftersom det inte finns så många leverantörer av frukostprodukter som erbjuder en to-go-lösning. Den lilla och behändiga storleken är ny på marknaden. Normalt säljs ju frukostprodukter i större pappersförpackningar.”

”Vi erbjuder frukostprodukter på ett nytt och spännande sätt och förpackningen är en viktig del av vår produktimage. Skeden är utmärkt och som helhet är EasySnackingTM-bägaren från RPC Superfos verkligen pricken över i:et”, tillägger Maria Tsakiris.

Tilltalande vintagelook
Det finns olika fullkornsvarianter i den nya serien frukostprodukter i EasySnackingTM-bägaren, bland annat kanel och nötkräm. För varje variant är EasySnackingTM-bägaren dekorerad med in-mould-labelling-teknik från RPC Superfos. Den gör det möjligt att återge till och med de minsta detaljer, vilket gör att förpackningens dekoration i vintagelook rent grafiskt sett håller samma kvalitet som ett foto.

Global export och uppskattat samarbete
Det är inte bara i Europa som konsumenterna efterfrågar praktiska lösningar som gör vardagen lite enklare. Det gör man även i Kina, Taiwan och Sydkorea, som är några av de länder dit frukostprodukterna i den praktiska on-the-go-bägaren från RPC Superfos exporteras.

”Vi har visat våra internationella affärskontakter exempel på EasySnackingTM-förpackningen och presenterat vårt koncept för dem. Enbart det har visat sig vara en fantastisk dörröppnare, och sammantaget får vi säga att våra affärer går väldigt bra”, berättar Maria Tsakiris. Hon betonar också att företaget sätter stort värde på samarbetet med RPC Superfos:

”Vi upplever att vi kan lita helt på RPC Superfos som vår förpackningsleverantör och sätter stort värde på den goda service de ger oss. Förutom några bagateller precis i början kan vi inte säga annat än att medarbetarna i RPC Superfos-teamet är mycket uppmärksamma, hjälpsamma och vänliga.”

Tsakiris Family drivs i dag av tredje generationen. Företaget grundades 1963 av Maria Tsakiris farfar. Förutom frukostprodukter är Tsakiris Family känt för sin produktion och distribution av färska ägg.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Bilder och video

Tsakiris_Family_Le_petit_dejeuner_EasySnacking_8853_300ml_spoon_in_lid_8857Tsakiris_Family_Greece_Le_petit_dejeuner_EasySnacking_8853_300ml_spoon_in_lid_8857Tsakiris_Family_Le_petit_dejeuner_EasySnacking_8853_300ml_spoon_in_lid_8857_cutout

Sänd till en kollega

0.133