Ny katalog!

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi har lagt mycket tid på att skapa vår helt nya katalog med bredare teknisk information och mer verktyg för dig.

Här på Ultrafilter Skandinavien är vi stolta över att kunna presentera vår helt nya katalog.
Denna katalog är den mest omfattande vi någonsin har gjort och det innehåller därför många fler av våra produkter än våra tidigare versioner gjorde.
Många av de filtreringslösningar som finns i katalogen har godkänts för tillverkning av livsmedel och dryck. Certifiering av detta kan visas på begäran.

Storleksanpassning har varit en stor fokuspunkt för oss när vi gjorde denna katalog. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt filtreringslösning med rätt storlek och med rätt anslutning. Med det i åtanke har vi utvecklat många nya guider i vår katalog, med dessa guider har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att hitta den perfekta filtreringslösningen för dig. I katalogen visas också extra tillbehör för den produkt du tittar på.

Kataloget innehåller inga priser, men du hittar dem på vår webbshop (Ultrafilter Webshop). Om du fortfarande är tillbaka med det minsta tvivel, vänligen kontakta oss på telefon: +45 82 30 30 20 eller per mail: info@ultra-filter.com


Om du inte har fått vår katalog, men vill ha den, finns det flera sätt att göra det. Du kan ladda ner en version av den här: Ultrafilter katalog 2018. Du kan också skriva oss ett e-mail på: info@ultra-filter.com eller ring oss på +45 82 30 30 20 och vi skickar dig en fysisk kopia av vår katalog. 

 

Länkar

https://www.ultra-shop.se/ - Vår Webshopp

 

Du är också alltid välkommen att kontakta Ultrafilter Scandinavia med frågor och förfrågningar via
Telefon +45 82 30 30 20
E-post info@ultra-filter.com

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

Maskot webshopfiltration_ofuflogo2016_medkontakt

Sänd till en kollega

0.064