23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Pro-Consult garanterar dig DEN lösning, som är bäst för dig.

| Medlemsnyhet | Företag Pro-Consult Elektronikservice

Pro-Consult utför reparationer på verkstaden, gör felsökning hos kunden, samt skaffar delar. Du får DEN lösningen som är bäst för dig.

Hos Pro-Consult Elektronikservice få du en unik service som är svår att hitta på andra ställen. Vi är inte endast en säljare av komponenter. Vi är inte endast en elektronik reparatör, och vi är inte heller endast duktiga maskin felsökare. Vi är alla 3 saker samtidigt, och fokus ligger på att alltid hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. När teknikern har hittat den defekta delen på din anläggning kan denne via sitt nätverk uppskatta ett reparationspris, pris på de nya delarna, samt reparations- och leveranstid. Därmed kan Pro-Consult rådgiva kunden, så att denne väljer den lösning som passar bäst för situationen.

Pro-Consults tekniker har befunnit sig i många olika produktionsmiljöer, och har detta i bakhuvudet när de reparerar. Om vi under en elektronik reparation hittar skador som beror på externa förhållanden, kontaktar vi kunden så att denne kan rätta felet. Exempelvis så upptäckte vi för inte så länge sedan kortslutningsskador på kretskorten till en stor drivenhet, som hade extern luftkylning. Skadorna uppkom på grund av kondens som skapats av kall kylluft. I det här fallet, tog vi kontakt med kunden, så att denne kunde ändra på kylsystemet före den nästkommande drivenheten fick samma skador.

Läs mer om Pro-Consult Elektronikservice här: http://proconsult.as

Pro-Consult är Nordens mest allsidiga leverantör/reparatör av elektronik för industrinäringen.
Kontakta oss på telefon +45 4648 2060 eller office@proconsult.as
Läs mer om oss på: http://www.proconsult.as


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Pro-Consult Elektronikservice

Pumpvägen 2
243 93 Höör
Sverige
Pro-Consult Elektronikservice

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079