23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KIPP Nollpunktsspännsystem

Nollpunkts fastspänningssystemet av KIPP är ett stationärt fastspänningssystem för fastspänning av varierande anordningar på 3,4 och 5-axliga bearbetningsmaskiner. Det minskar ställtider och är extremt flexibel på grund av dess modularitet.

KIPP-nollpunktspänningssystemet är speciellt utvecklat för skärande och icke-skärande bearbetning. Detta system möjliggör snabb, exakt fastspänning och referens av fixturer och arbetsstycken.

KIPP-klämsystem är kompatibla med varandra och kan kombineras fritt. Ett exempel på detta är nollpunktspänningssystemet UNI-lock med 5-axelssmodulsystem. Inom sekunder kan olika arbetsstycken ändras och klämmas fast.

Det monterade 5-axliga modulsystemet är idealiskt för 5-sidig bearbetning av komplexa arbetsstycken. Arbetsstycken kan antingen vara fastklämda på det 5-axliga modulsystemet eller direkt på nollpunktspänningssystemet.

Det 5-axliga modulsystemet från KIPP är inte bara tillgängligt i systemstorleken 80 mm, men också i systemstorlek 50 mm. Båda kan kombineras med varandra vid fastspänning

Med KIPP-mineralstödspyramiden kombinerar du våra klämsystem för fullständig bearbetning. På grund av pyramidformen kan 5 olika klämsystem eller fixturer placeras flexibelt.

Det flexibla systemet gör att du kan förbereda en palett samtidigt som maskinen bearbetar och ett snabbt byte möjliggörs.

KIPP nollpunktspännsystem kan placeras var som helst i olika monteringsställen. En effektiv design realiseras i en gjuten mineralkub.

Se vår film om KIPP-nollpunktsspänningssystemet UNI-LOCK. På vår hemsida kan du se vilka alternativ och tillbehör vi har:  Spännsystem för arbetsstycken

KIPP Scandinavia AB
Skrantahöjdsvägen 40F
691 47 KARLSKOGA
Karlskoga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714662

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047