23948sdkhjf

Nytt samarbetsavtal mellan Constructor Sverige AB och TRILOGIQ Sweden AB

| Medlemsnyhet | Företag Constructor Sverige AB

Ett exklusivt distributions- och samarbetsavtal har tecknats mellan TRILOGIQ och Constructor för distributionen av GRAPHIT och LEAN TEK i Sverige och Norge.

Constructor är sedan länge en stor leverantör av förvarings- och logistiklösningar till industri och handel, men är också ledande inom stationära och mobila förvaringslösningar anpassade för LEAN konceptet.

TRILOGIQ grundades 1992 i Paris och började med att utforma och tillverka modulära system till främst fordonsindustrin. Idag levererar TRILOGIQ sina produkter och system till tillverkningsföretag inom en rad olika industrier.

Oavsett industrisektor så innebär detta samarbete att alla skandinaviska kunder kommer att dra fördelar av företagens gemensamma expertis inom LEAN-lösningar.

Jämnt flöde av material och komponenter är framgångsfaktorer

Oberoende av bransch har LEAN konceptet visat vägen till förbättrad kvalitet, lägre kostnader och kortare ledtider. Löpande bandet inom industrin är starkt påverkad av denna tankeskola men konceptet är applicerbart för alla industrier. Toyota började utvecklas efter andra världskriget och har genom åren blivit normsättande för hur produkter ska tillverkas på det mest resurssnåla sättet. 

Förvaringslösningar som supporterar verksamheten

När material och gods måste lagras ekonomiskt eller flyttas med ett minimum av ansträngning möjliggör TRILOGIQs lättanpassade och mångsidiga produkter en optimal lösning. De modulära systemen kan användas för att skapa förvaringsenheter för nästan alla typer av applikationer och miljöer.

När ditt företags processer förändras kan justeringar av befintliga moduler snabbt och enkelt utföras, i de flesta fall med en enkel insexnyckel. Det är bara fantasin som sätter stopp för användningsområde och möjligheter. 

För mer information om Constructors LEAN produkter ta kontakt med oss på tele: 031-771 96 00 eller besök: www.constructor.se/lean-produktion

 

Medlemsnyhet

Företag
Constructor Sverige AB

Bergsjödalen 60
Box 55043
400 53 Göteborg
Sverige
Constructor Sverige AB

Sänd till en kollega

0.063