23948sdkhjf

CARMO FOOD Nordic A/S stärker sin ställning på sous vide-marknaden, som medägare till LECO Convenien

| Medlemsnyhet | Företag CARMO FOOD Nordic A/S

CARMO FOOD Nordic och LECO Convenience Food ingår nära samarbete inom försäljning av sous vide-produkter, och på så sätt stärker Leco Convenience Food A/S sin ställning på både foodservice- och detaljhandelsmarknaden.

Produktionen av sous vide-produkterna kommer precis som tidigare att vara förlagd till LECO:s nyrenoverade lokaler i Bjæverskov på Själland, medan allt försäljningsarbete från och med nu kommer att skötas av CARMO FOOD Nordic i Nörresundby vid Aalborg.

”Vi har länge varit ute efter att etablera ett närmre samarbete med en producent i Danmark så att vi kan bli ännu bättre på att tillgodose kundernas önskemål. Vi är övertygade om att vi med vårt starka leverantörsnätverk och vår försäljningsorganisation kan ge en extra skjuts åt LECO:s produktion”, säger VD Ejner Sørensen.

”LECO Convenience Food har under ett antal år utvecklat högkvalitativa sous vide-produkter, och CARMO FOOD har en försäljningsorganisation med bred spridning både på detaljhandels- och foodservicemarknaden i Norden, däribland Island, Färöarna och Grönland”, säger VD Stig Christiansen.

För ytterligare kommentarer: Stig Christiansen LECO Convenience Food A/S telefon: +45 2344 8780 eller Ejner Sørensen, verkställande direktör på CARMO FOOD A/S: +45 2785 5873


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
CARMO FOOD Nordic A/S

Sundsholmen 12
9400 Nørresundby
Danmark
CARMO FOOD Nordic A/S

Bilder och video

Grill K+ller_1_LOW-res

Sänd till en kollega

0.133