23948sdkhjf

Automatisera befintligt lager till ett konkurrenskraftigt pris?

| Medlemsnyhet | Företag SSI SCHÄFER System International AB

Tillbringar du tid för att transportera varor mellan produktion, lagring och distribution? Behöver du en flexibel transportlösning? Behöver du en lösning som enkelt och snabbt kan integreras i befintliga processer och system?

SSI SCHÄFER erbjuder en AGV-lösning som hanterar nästan alla transporter mellan era arbetsstationer i lagret, detta ökar flexibiliteten och sparar tid.

Låt WEASEL® göra jobbet
Det automatstyrda transportsystemet, WEASEL, är en flexibel och skalbar AVG-lösning som hanterar transport mellan varor, arbetsplatser och lager. Om det är behållare, lådor eller något annat som behöver flyttas, hanterar WEASEL uppgiften och klarar upp till 35 kg tunga transportuppdrag.
Vad kan WEASEL® göra för er?
SSI SCHÄFER utvecklade detta automatiserade styrda fordon (AGV) med fokus på flexibilitet och låga investeringskostnader. WEASEL följer en optisk ledning på golvet och kräver därför inte någon komplicerad och dyr installation.

Den optiska ledningen gör att WEASEL kan transportera dina varor till och från platser som annars inte skulle vara tillgängliga med en automatisk lösning. WEASEL klarar av nästan  alla transporter upp till 35 kg. Dina varor transporteras säkert och utan hinder, WEASEL har låga inköps- och driftskostnader samt en snabb return of Investment (ROI).

Är du intresserad av att höra mer, kontakta oss gärna.
SSI Schäfer System International AB, Bronsåldersgatan 9, 213 76 Malmö
Tel. 040-671 52 40  Mail. info.se@ssi-schaefer.com  


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
SSI SCHÄFER System International AB

Bronsåldersgatan 9
213 76 Malmö
Sverige
SSI SCHÄFER System International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.07