23948sdkhjf

Christian Berner AB levererar vakuumprocessblandare för emulgerade såser till Source Food Production

| Medlemsnyhet | Företag Christian Berner AB

När Source Food Production behövde en vakuumprocessblandare till sin tillverkning av majonnäs och andra emulgerande såser, kunde Christian Berner AB hjälpa till. Leverans skedde i slutet av 2017 och produktionen startar tidigt 2018.

— Vi har samarbetat med Christian Berner förr och det har varit framgångsrikt, säger Göran Fröjd, vd på Source Food Production. Vår produktion måste löpa utan onödiga stopp, så kvalitet och ömsesidigt förtroende är av högsta vikt när vi väljer partner och investerar i utrustning, avslutar Göran Fröjd.

Maskinen är en processanläggning typ MaxxD 700 från den marknadsledande tillverkaren FrymaKoruma. Anläggningen homogeniserar och avluftar emulsionerna i samma behållare vilket ger en effektiv process.

— Source Food Production har valt en flexibel maskin som gör det möjligt att processa flera olika typer av produkter, säger Peter Olofson, säljchef på Christian Berner.

Source Food Production är ett helägt dotterbolag till Source Food i Skåne AB och utvecklar, tillverkar och marknadsför torra och flytande livsmedel av smaksatt eller smaksättande karaktär, både under egna varumärken och på kunduppdrag.

För ytterligare information kontakta:

Peter Olofson, säljchef Processanläggningar, Christian Berner AB, tel +46 (0) 31-336 69 18
E-post: peter.olofson@christianberner.com, www.christianberner.se

Medlemsnyhet

Företag
Christian Berner AB

Designvägen 1
435 22 Mölnlycke
Sverige
Christian Berner AB

Sänd till en kollega

0.075