23948sdkhjf

Svenska Pump AB förvärvar Capsson AB

| Medlemsnyhet | Företag Svenska Pump AB

I december 2017 förvärvade Svenska Pump AB samtliga aktier i Capsson AB. Med förvärvet stärker Svenska Pump AB sitt sortiment inom affärsområde maskinsystem men en ny serie av helautomatiska kapsyleringsmaskiner.

Svenska pump AB och Capsson har haft ett samarbete genom åren så maskinerna är inte nya för oss men nu kommer vi att tillverka och utveckla dessa maskiner i egen regi. Vi har sedan starten av Capsson AB varit återförsäljare av dessa kapsyleringsmaskiner och har redan sålt ett antal på den Svenska marknaden. Vi ser det som ett naturligt komplement till våra helautomatiska fyllningsmaskiner då de flesta som fyller flaskor även behöver sätta på en kapsyl.

Svenska pump AB är en Svensk tillverkare av industriella fyllningsmaskiner sedan drygt 30 år tillbaka. Vi har egen tillverkning och utveckling av dessa maskiner i Vallentuna. Med ett ökande behov av kompletta fyllningslinjer har vi nu stärkt vårt egna sortiment inom affärsområde maskinsystem med en helautomatisk kapsyleringsmaskin.

Medlemsnyhet

Företag
Svenska Pump AB

Fågelsångsvägen 14
186 42 Vallentuna
Sverige
Svenska Pump AB

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.072