23948sdkhjf

Automationprojekt med Boozt Fashion

| Medlemsnyhet | Företag Boxon AB

Projektet med Boozt är det första stora automationprojektet med kund där en helhetslösning integrerats med kundens system.

Boxon har en lång historik i att erbjuda maskiner för olika behov och sedan en tid tillbaka har vi lanserat ett affärsområde inom Automation med fokus på helhetslösningar inom förpackning och märkning/etikettering. Projektet med Boozt Fashion - en av Nordens största e-handelssiter inom kläder och Mode - är det första stora automationprojektet med kund där en helhetslösning integrerats med kundens system.

Lösningen som Boxon levererat till Boozt består av flera delar. När Boozt lagrar in sina produkter i sitt automatiska lager och det blir tomemballage transporteras dessa via en transportbana till återvinningen. Detta är själva inbounddelen.

Även i outbounddelen har vi levererat en transportbana där plockpersonalen lägger upp produkterna som ska packas. I denna lösning scannar vi också ordersedeln som är på väg in i påsmaskinen. Informationen skickas in i Boozt system, och hämtar samtidigt adressuppgifterna som ska printas på etiketten. Påsmaskinen, en Serienpacker från beck packautomaten, tillverkar en traditionell e-handelspåse som omsluter produkten. I detta fall är e-handelspåsen redan profilerad med Boozt varumärke.

Den mer avancerade delen i outbounddelen är själva orderflödet ut till kund. Efter att produkten blivit paketerad transporteras den vidare till en scanner där adressetiketten scannas, information skickas till Boozt system och hämtar information om vart den ska skickas. Därefter fortsätter den bort på transportbandet till utsorteringen. I denna lösning finns även en viktkontroll som väger emballaget och skickar det vidare till två olika sorteringsverk beroende på vikt.

- Det som gör hela den här lösningen unik är att vi gjort hela systemintegrationen där vi fått alla maskinkomponenter att prata med varandra och fungera ihop, säger Anders Marbe, Försäljningschef för Boxon Automation. 

Se vår film eller läs mer om projektet.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Boxon AB

Grustagsgatan 3
254 64 Helsingborg
Sverige
Boxon AB

Sänd till en kollega

0.125