Walker filter - hög kvalitet och lågt pris

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Köp saker till ditt Walker filter, hos Ultra-filter Skandinavien. Vi har ett brett urval av filter, och alltid bra priser på vår webshop.

Ultra filter ger endast de bästa filter. Vi producerar dem i vår produktion i Tyskland och kan därför erbjuda dem de starkaste priser.

Walker filter finns i hög kvalitet. Varje element är byggd för att samma höga standard som överensstämmer med alla filter. Detta innebär att våra objekt är gjorda av samma material av rostfritt stål och alluminium endecapper högkvalitativa, Vår serie av tvärgående element gör det möjligt att använda våra högkvalitativa filter, filterhus av olika tillverkare.

 

Oavsett om du behöver poster för kompressorn, andas någon form av luft vi har nästan alltid en lösning, vilket leder element: Compair, Ceccato, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, gös, och Atlas Copco hittar det mesta av: vår cross-over område.

Om du inte hittar det du söker kontakta oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besök oss på ultra-filter.dk.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.053