AK-Centralen och Danfoss i starkt samarbete

| Medlemsnyhet | Företag Danfoss AB

AK-Centralen och Danfoss har formaliserat sitt samarbete och kan nu erbjuda stormarknader och detaljhandelskedjor en komplett lösning som optimerar energieffektiviteten och säkerställer hög livsmedelskvalitet och säkerhet.

De två parterna har arbetat nära varandra i flera år på grund av de tydliga synergierna som länkar samman företagen. AK-Centralen är känt för sin kompetens inom larmövervakning, temperaturkvalitet och energitjänster för livsmedelsbutiken, främst för stormarknader i Skandinavien. Med årens erfarenhet och den starka marknadspositionen är Danfoss elektronik säkert inte nytt för AK-Centralen.

Rasmus Gøttsch, AK-Centralen A/S säger: "Vi är stolta över att Danfoss, som globalt företag, valt AK-Centralen som framtida partner för kvalitet och energioptimering. Vi ser fram emot att förena krafter genom att erbjuda våra kunder professionella tjänster, modeller och verktyg som leder till ytterligare kvalitetsoptimering och betydande energibesparingar."

Resultatet av avtalet kommer att ge en betydande positiv effekt för stormarknaderna, eftersom AK-Centralen, utöver de dokumenterade förvaltningstjänsterna, nu också inkluderar mjukvaruverktyg och tjänster från Danfoss Enterprise Services som en integrerad del av deras övergripande lösning. Fördelarna till stormarknaderna är tydliga. Den kompletta serviceportföljen omfattar professionell 24-timmars övervakning som säkerställer de perfekta temperaturerna och strömhanteringen i alla system. Detta ger stormarknaderna den maximala energibesparingen på befintlig utrustning.

Henrik Schurmann, Vice President Food Retail, Danfoss, är övertygad om att samarbetet kommer att vara väl mottaget av kunderna: "Vi är mycket glada över att vi nu har formaliserat vårt långsiktiga samarbete med AK-Centralen. Med avtalet kan vi leverera ännu bättre servicelösningar till våra kunder, vilket garanterar temperaturkvaliteten och maximerar energieffektiviteten i dina butiker."

Bildtext: Undertecknande av avtalet - Henrik Schurmann och Julian Hall (Danfoss), Tom och Rasmus Gøttsch (AK-Centralen).


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Danfoss AB

Industrigatan 5
581 99 Linköping
Sverige
Danfoss AB

Sänd till en kollega

0.064