Hankison filter - hög kvalitet och låg pris

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Behöver du föremål för ditt Hankison-filter? Köp det hos Ultrafilter Scandinavia. Vi har ett brett urval, och alltid bra priser på vår webshop.

Ultrafilter erbjuder bara de bästa filteren. Vi producerar våra filter oss själva, vid vår produktion i Tyskland. Vi kan därför erbjuda dem till marknadens starkaste priser.

Hankison filter finns i hög kvalitet. Varje element är byggt till samma exakta standarder som matchar alla filter. Det innebär att våra föremål är gjorda av samma material av hög kvalitet i rostfritt stål och aluminiumändkapslar. Vårt sortiment av tvärelement gör att vi kan använda våra filter av hög kvalitet i filterhus från olika tillverkare.

Om du behöver tillbehör till kompressorn, andningsgasen eller någon annan form av tryckluft, har vi nästan alltid en lösning, och medför därför element till:

  • Compair, Boge, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, Zander, Atlas Copco och Walker som du hittar det mesta av: vår cross-over val


Om du inte hittar det du söker kontakta oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besök oss på ultra-filter.dk.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.053