Zander Filter - hög kvalitet och låg pris

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Köp saker till ditt Zander-filter hos Ultrafilter Scandinavia och spara pengar. Vi har alltid bra priser på vår webshop.

Ultrafilter är lika med kvalitet, både i vår produkt och service, och därför erbjuder vi bara de bästa filtren - och eftersom vi producerar dem själva vid vår produktion i Tyskland kan vi erbjuda dem en av marknadens starkaste priser.


Zander är ett av de märken som vi har lång erfarenhet av att leverera ersättningsfilter, men vi har samlat in element för de största märkena av tryckluftfiltrering - och många fler här.

Om du behöver tillbehör till din kompressor, andningsskydd eller annan typ av tryckluft, har vi nästan alltid en lösning och ger därmed ersättningsdetaljer för:

  • Compair, Ceccato, Deltech, Domnick Hunter, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, Zander, Walker, Atlas Copco och, för det mesta, vårt cross-range.

Om du inte hittar det du söker kan du kontakta oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besök oss på ultrafilter.com.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.051