23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kipp Scandinavia AB ser mycket ljust på framtiden.

| Medlemsnyhet | Företag KIPP Scandinavia AB

Det är bara knappt två år sedan Heinrich Kipp Werk öppnade ett säljkontor i Sverige, Kipp Scandinavia AB.

Henrik Bäckström, försäljningschef på Kipp Scandinavia tycker att det har gått mycket bra trots den korta tiden på den svenska marknaden.

Tidigare har Kipps produkter sålts i Sverige men endast via återförsäljare. Hösten 2016 öppnade Kipp ett säljkontor i Sverige, 

Det var dags att ha en enhet även i Sverige, eftersom efterfrågan på våra produkter har ökat de sista åren. Moderbolaget, Heinrich Kipp Werk som är ett tyskt bolag har funnits som tillverkare och leverantör i snart 100 år och finns reprecenterade över hela världen. 

 -Vi ser att efterfrågan på den här typen av produkter är stor i Sverige och att det hela tiden ökar säger Henrik. Även om Sverige inte har lika måga producerande företag i landet längre (om man jämför med 30 år sedan) är behovet av uppspännings- och normdetaljer stor. Ta till exempel, låsspakar, handtag, knoppar och maskinfötter, de behövs inom många branscher inte bara inom verkstadsindustrin. Vi säljer även många av våra produkter till exempelvis bygg- och möbelindustrin.

Vi har idag 26 000 artiklar och vi utökar vårt sortimentet hela tiden. Under 2018 kommer vi att få en helt ny produktgrupp som kommer att bli ett mycket bra komplement till vårt vanliga sortiment. Den nya produktgruppen kommer vi presentera lite längre fram i vår avslutar Henrik.

 

  


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KIPP Scandinavia AB

Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad
Sverige
KIPP Scandinavia AB

Sänd till en kollega

0.062