23948sdkhjf

Nu lanseras vår nya större säckklämma WeLoc Gripper 150

| Medlemsnyhet | Företag WeLoc - Weland M. AB

Nya WeLoc Gripper 150 klarar att försluta större påsar och säckar än vår nuvarande populära WeLoc Gripper 100.

Nu är vår helt nya WeLoc Gripper 150 tillgänglig för leverans. Den är en större version av vår välkända WeLoc Gripper 100. Den nya säckförslutaren sväljer mer material och kan försluta större säckar, där den nuvarande inte känns bekväm. Vår säckklämma WeLoc Gripper 100 är mycket populär och den nya större klämman WeLoc Gripper 150 har samma funktionella och omtyckta design.

Den nya säckklämman WeLoc Gripper 150 finns både i grundversion och detekterbar.

Den detekterbara modellen kallas WeLoc Gripper POM 150 FD. Precis som sin detekterbara lillebror är den fullt detekterbar i metall och röntgendetektorer. Då den är tillverkad av Acetal POM tål den så låga temperaturer som -50 C/ -58F.

WeLoc Gripper POM 150 FD passar t.ex. för att återförsluta/säkra förpackningar inom farmaceutisk- och livsmedelsindustri, där man med hjälp av metall- eller röntgendetektor måste kunna spåra främmande partiklar, som råkat hamna i innehållet.

Den finns endast i mörkblått, eftersom blå hjälpmedel är vanligt val för att kunna särskiljas från producerade produkter inom speciellt krävande områden såsom livsmedel och medicin, där blått är ovanligt på de producerade varorna.

WeLoc Gripper är ett kraftfullt verktyg, som skapar ordning och reda bland era säckar.

Säckklämman kan avvändas om och om igen och skapar trygghet och hög miljöprofil. Uppmärksammas positivt vid de allt vanligare revisionerna inom dagens kvalitetssystem.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
WeLoc - Weland M. AB

Dalsgatan 17
333 30 Smålandsstenar
Sverige
WeLoc - Weland M. AB

Bilder och video

sv-slide_weLoc_gripper_pa150_bc00001867

Sänd till en kollega

0.069