23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ebm-papst fläkt i luftridåenheter för Sushi-barer

Luftridåns viktigaste uppgift är att hålla oönskade bakterier och dålig luft med partiklar borta från de känsliga råvarorna.

Det tyska företaget HANSA Klimasysteme GmbH har utvecklat en lösning för att med luftridåer eliminera risken för att råvarorna i Sushi-kök och små Sushi-barer ska utsättas för oönskade bakterier och partiklar. Sushi har gått från att vara något exotiskt som serveras på mer exklusiva restauranger till att bli en populär delikatess som serveras på små Sushi-barer i exempelvis shoppingscenters och på järnvägsstationer. En anledning till populariteten är att Sushi har få kalorier och endast lite fett. Ett viktigt krav på en sushirätt är bra och färska råvaror och det är också därför som maträtterna oftast lagas till inför och alldeles intill restauranggästerna.

Vad många gäster kanske inte tänker på är att det finns en osynlig luftridå, ofta kallad gardin, mellan dem själva och de som lagar till deras rätter. Luftridåns viktigaste uppgift är att hålla oönskade bakterier och dålig luft med partiklar borta från de känsliga råvarorna. Det finns regler för att denna typ av ridåer ska finnas installerade i mindre restaurangkök och det gäller inte bara Sushi-barer utan även i korvstånd och på hamburgerbarer...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.033