23948sdkhjf

Sammankopplat med Revolution Pi och Pilz för framtidens automation

| Medlemsnyhet | Företag Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial

Med Revolution Pi från Kunbus utökar Pilz vårt utbud för industriella nätverk. Revolution PI kan användas som IIoT-Gateway för att skicka data från styrningarna PSS 4000 samt PNOZmulti till ditt moln!

Med Revolution Pi får du åtkomst till dina data över hela världen! Du kan använda och utvärdera dina data från hela anläggningen för att optimera processerna!

Revolution Pi baseras på Raspberry Pi som är vanlig i privata miljöer. En specialbeläggning har dock tagits fram för Revolution Pi som gör att gränssnitten och anslutningarna kan användas i industrin. Därmed är den alltid redo att användas inom industriautomation. Basmodulen RevPi Core kan beroende på kraven expanderas sömlöst med passande digitala och analoga I/O-moduler samt kommunikationsmoduler.

Så använder du Revolution Pi!

Revolution Pi kan enkelt integreras i systemarkitekturen för automationssystemet PSS 4000, för PNOZmulti och PNOZmulti 2 för att ansluta automatiseringsnätverk till ett moln. Därmed kan data såväl från nya som tidigare anläggningar ställas till förfogande.

Beroende på vilken Security Standard som krävs kan Revolution Pi antingen anslutas till det befintliga nätverket med en 3-Layer Switch eller via ett Industrial Firewall-DMZ med ett moln.

Läs mer här »


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial

Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Sverige
Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.084