23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Erfaret emballageföretag visar unika produkter på Scanpakmässan i Göteborg

| Medlemsnyhet | Företag Schur Pack Denmarks a/s

Emballagegruppen producerar en unik lösning av miljövänligare tråg av kartong för livsmedel

Innovativ totaleverantör av emballage

Emballagegruppen är en Innovativ totalleverantör av emballage och är en av de mest mångsida emballageföretagen i Nordeuropa . Emballagegruppen består idag av två verksamheter där Emballagegruppen producerar kartongemballage och Dan labels  producerar etiketter och folie. Båda verksamheterna ligger i Vejle. Emballagegruppen har sedan 2013 investerat i en innovativ och modern maskinpark med bl.a. Nordeuropas enda coldfoil anläggning för kartong och premiumemballage. Dan labels har sedan 2015  investerat åtskilligt i moderna maskiner för etikett och folie och film för korta och medelstora upplagor.

Att tänka i nya banor och vara innovativ är en del av förtagets DNA. Emballagegruppen har en egen utvecklingsavdelning inhouse med flera duktiga grafiker och emballagekonstruktörer. De arbetar varje dag med att ta fram nya unika och funktionella förpackningslösningar till kunders alla behov.

Emballagegruppen är en totalleverantör inom emballage och kan erbjuda en emballagelösning som passar de flesta kunder. Med ett brett produktprogram och hög leveranssäkerhet på både kartong, etikett och folie till livsmedelsindustrin och andra branscher.

Miljövänliga tråg av kartong för livsmedelsindustrin  

Emballagegruppen producerar en unik lösning av miljövänligare tråg av kartong för livsmedel. Trågen är ett fullgott alternativ till tex plast eller aluminiumtråg. Passar utmärkt till företag som vill använda ett miljövänligare och få en grön profil på sitt emballage.  

Kartongen består till  90%  av träfibrer vilket är en förnyelsebar resurs och kan återvinnas och är biologiskt nedbrytbar. Trågen har samma egenskaper som tråg av plast/aluminium. Man kan dessutom trycka på tråget, producera i det , äta ur det och det kan frysas ned till -40 c , värmas i mikrovågsugn samt värmas i konventionell ugn till 220 c.

Foliemaskin med låga uppstartskostnader

Dan Label producerar och levererar etiketter och folie till en mängd applikationer.Företaget har investerat i en modern folietryckpress som har många unika möjligheter. Detta gör det möjligt för kunden att kan beställa kortare serier så som kampanjer och säsongsprodukter. Kunden kan  då vara innovativ och testa nya varianter utan att dra på sig dyra uppstartskostnader för en mindre upplaga.

För film och folie som är i direkt kontakt med livsmedel så dokumenterar vi och utför migrationstester så att sammansättningen av materialen och färgerna inte skall påverka människans hälsa och säkerhetsställa livsmedlets smak och lukt.

Välkomna till oss på Emballagegruppen och Dan Label i monter F00:09 Scanpack 2018.

Läs mer om Emballagegruppens miljövanliga tråg av kartong.

Medlemsnyhet

Företag
Schur Pack Denmarks a/s

J.W Schursvej
8700 Horsens
Danmark
Schur Pack Denmarks a/s

Sänd till en kollega

0.078