23948sdkhjf

XL crispy panerad kycklingburgare, 140 g

| Medlemsnyhet | Företag Euro Poultry A/S

Vår nya crispy panerade XL kycklingburgare från Top Table passar väl in i den växande trenden med krispig panerad kyckling. Och den går rakt in i hjärtat på de flesta som älskar burgare!

Den nya crispy XL kycklingburgaren är gjord på saftig och mör kycklingbröstfilé och panerad i en härligt krispig cornflakesblandning. Detta ger en härlig kontrast i textur mellan krispig och saftig, en burgare som smälter på tungan.

De panerade kycklingburgarna har friterats i extremt hög temperatur under väldigt kort tid, något som omfamnar och bibehåller smaken och saftigheten i burgaren. Samtidigt säkrar den här matlagningstekniken, som härstammar från det kinesiska köket, att endast en minimal mängd olja sipprar in i burgaren.

Skapad för ditt bröd – och ditt kök
Den nya crispy kycklingburgaren kallas XL för att den väger 140 gram och har en diameter på ~13 centimeter.

Storleken gör den perfekt till de flesta burgerbröd. Och den låter dig enkelt räkna ut den korrekta kostnaden per burgare så att dina gäster får samma goda och belåtenhetsgivande upplevelse varje gång.

Dessutom kan kycklingburgarna värmas upp i ugnen eller på stekpannan direkt från frysen. Och eftersom produkterna fryses ner individuellt kan du snabbt och enkelt ta fram precis så många som du behöver.

På så vis sparar du tid på upptining och undviker rester och att mat går till spillo, vilket i slutändan bidrar till din vinstmarginal i ditt kök!

 

Vill du testa den nya crispy XL kycklingburgaren? Kontakta vår Euro Poultry konsult idag!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Sänd till en kollega

0.085