23948sdkhjf

Svenska Lantägg och Movement Sales Partner inleder samarbete

Svenska Lantägg inleder ett samarbete med Movement Sales Partner.
Svenska Lantägg AB och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 21/10 2013 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att sköta fältsäljbearbetningen på Dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförs såsom idag genom Svenska Lantägg’s egen organisation.

Stärker sin position på marknaden
Svenska Lantägg har sedan starten 1982 sorterat, packat och distribuerat färska ägg samt bearbetade äggprodukter som flytande äggprodukter och kokta skalade ägg, till kunder inom DVH, Foodservice och livsmedelsindustrin. Huvudkontor och produktionsanläggningar ligger i Skara.

- Det skall bli mycket spännande att starta detta samarbete med Movement Sales Partner. Eftersom vi idag är en av branschens ledande aktörer är det vår målsättning att detta skall bidra till att stärka vår position på marknaden, säger, Åke Häljestig, Försäljning/Marknadschef på Svenska Lantägg AB i ett pressmeddelande.

- Vi hälsar Svenska Lantägg varmt välkomna till Movement Sales Partner och som uppdragsgivare till vår dvh-säljportfölj inom ”Färskt&Fryst”. Svenska Lantägg är ett mycket välrenommerat företag med en stark ställning på marknaden och som befinner sig i ett expansivt skede. Vårt spännande uppdrag blir att förverkliga Svenska Lantägg’s mål och ambitioner genom att utföra ett vägvinnande och effektivt säljarbete i butik säger, Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093