23948sdkhjf

Nytt testcenter inom förpackningsautomation öppnar

ABB öppnar ett nytt test- och democenter som erbjuder möjligheter för företag inom förpackningsindustrin att i förväg testa lösningar och få en bild av resultaten i automatiserade förpackningsprocesser.
Den nya anläggningen är ett led i koncernens satsning på automationslösningar för plockning, packning och palletering. Det framgår av ett pressmeddelande från ABB.

I centret kommer det att finnas robotar, styrenheter och programvara, men också andra automations- och maskinsäkerhetsprodukter inom ABB:s totala erbjudande till förpackningsbranschen. I centret finns det kompletta anläggningar för höghastighetsplockning och palletering.

- Vi är väldigt glada att kunna erbjuda den ytterligare support för våra kunder som centret innebär. Möjligheterna till verklighetsnära tester med våra ledande applikationsmjukvaror redan innan installation erbjuder exempelvis riskminimering, standardisering, ökad användarvänlighet och enkelhet att installera, säger Henrik Knobel,Chef test- och democenter.

- Inom förpackningsindustrin är det ett väldigt brett spann av olika produkter som kräver förståelse för många samverkande tekniker såsom gripteknik, kameraigenkänning och flödesteknik. Allt från choklad och kakor till stora möbeldelar som kräver större anläggningar hanteras av ABB:s applikationsmjukvaror. I en testanläggning som den här kan vi visa de olika stegen i hela förpackningskedjan så nära verkligheten som möjligt, avslutar Henrik Knobel.

Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14