23948sdkhjf

Eatgood till Menigos sortiment

Bolagets patenterade frityrugn Lightfry kommer nu finnas hos grossisten. "Stort och viktigt för att nå ut på bred front" menar Eatgood.
Eatgood meddelar att man tecknat ett samarbetsavtal med Menigo, vilket innebär att bolagets frityrugn Lightfry kommer att finnas i grossistens sortiment för restaurangutrustning.

Enligt Eatgood, som tidigare i år börsnoterades, är avtalet ett stort steg framåt då man ser att grossistens säljkår kan hjälpa till med en bredare etablering. Samarbetet kommer dra igång direkt och Eatgoods produkt ska bland annat visas upp på flera av Menigos mässor under nästa månad.

"Att vara en del av Menigos sortiment och därigenom ha tillgång till att bearbeta marknaden avseende resturangutrustning genom deras säljkår är stort och viktigt för att nå ut på bred front", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ugnen Lightfry har enligt bolaget skapats för att vara mer nyttig och effektiv än oljefritöser – genom att använda varmluft, ånga och en roterande ugnstrumma ska man kunna fritera helt utan olja.

Sedan tidigare har det rapporterats om att bolagets ugnar testats av Ikea för att utvärdera ett möjligt användande av ugnen i möbeljättens restauranger, något som ledde till att aktien rusade och handelsstoppades under en kort period. Bland Eatgoods befintliga kunder syns både nöjesparken Tivoli i Köpenhamn och Kolmården.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078