23948sdkhjf

Två nya Findus-chefer utses

Rockad i leden när Findus Danmarks vd tar över ansvaret för Findus foodservice i två länder.
Suzanne Grønfeldt, närmast vd för Findus Danmark, blir ny foodservice director för både Sverige och Danmark. Det innebär att David Bolin, som haft den svenska rollen de senaste månaderna istället flyttas över som ansvarig för försäljningen mot dagligvaruhandeln.

Bägge startar i de nya rollerna med omedelbar verkan – roller som kommer innebära stort fokus på kundrelationer, enligt Findus Sveriges vd Katarina Tell.

– Jag vet att både Suzanne och David ser fram emot de gemensamma utmaningarna vi har på våra respektive marknader och att de båda värdesätter det nära samarbetet vi har med våra kunder. Hela Findus har stort fokus på att möta hur marknaden agerar just nu, säger hon i ett pressmeddelande.

David Bolin har haft ledande försäljningsroller inom Findus foodservice de senaste nio åren, bland annat som försäljningschef. Det tror han kommer att vara en fördel för Findus kunder inom dagligvaruhandeln, eftersom fler i dag väljer färdigmåltider från butiken.

– Jag drivs av att utveckla kundrelationer och skapa affärer och därför känns det verkligen spännande att ta sig an den här rollen just nu när kanalglidningen är så stor och allt fler väljer att äta ute eller köper sina måltider i en retailbutik, säger David Bolin, som får titeln retail sales director.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078