23948sdkhjf

Skorna som kan beställa pizza – och pausa tv:n

Raka motsatsen till löpskor när Pizza Hut släpper senaste uppdateringen av sina smarta skor.
Med släppet av Pie Tops II (en ordlek på klassiska basketskomodellen "high tops") återupprepar Pizza Hut en reklamploj från förra året. Likt fjolårets skor kan den uppdaterade smarta skon beställa pizza – naturligtvis från Pizza Hut – genom ett tryck på en knapp placerad på ena skons plös.

Men att bara använda en knapp när det finns två skor känns som ett slöseri – med årets version kan du nu pausa tv-sändningen genom ett knapptryck på den andra skon. Teoretiskt sett är den måhända där för att du ska kunna ta emot pizzan utan att missa en sekund av vad som händer på skärmen.

Pizzakedjans sko, vars släpp sammanfaller med amerikanska college-basketens slutspel kallat "March madness", är en riktig produkt – men omständigheterna kring skorna gör dem bara användbara för personer i USA. Eftersom den också släpps i kraftigt limiterad upplaga (50 stycken) under måndagen är chansen att få tag i ett par minimal.

Knappen på den högra skon kopplar till kedjans app på telefonen via bluetooth, genom vilken man kan beställa pizza, medan den vänstra skon kan pausa tv-sändningen – men bara via vissa amerikanska operatörers DVR-receivers.

Om det inte räcker att skorna kan beställa pizza har designern Shoe Surgeon, en välkänd sneaker-skapare från Los Angeles, dessutom slängt på ordet "PIZZA" längs sidorna. Vad man får hosta upp för ett par är ännu inte avslöjat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078