23948sdkhjf

Nu kommer Paradiset hem

Dagligvarukedjan lanserar fullskalig näthandel – med sikte mot miljoner kunder.

Den ekologiska dagligvarukedjan Paradiset, som har tre butiker i Stockholm, meddelar att deras näthandel öppnar upp 22 maj.

Satsningen annonserades redan efter kedjans framgångsrika crowdfundingkampanj, och kommer först att rikta sig mot de cirka 2,3 miljoner invånarna i Stockholms län.

Under hösten kommer man också att expandera vidare till västkusten, södra Sverige och städer längs Norrlandskusten – på så vis beräknar man nå ungefär 3 miljoner fler potentiella kunder. Torrvaror samt hälso- och skönhetsprodukter kommer dock att levereras till hela landet från start.

– Paradisets mission är att tillgängliggöra bra och hälsosam mat till så många som möjligt. Därför känns det otroligt roligt att lansera vår e-handel så att vi kan ge ännu fler svenskar möjlighet att ta makten över maten de äter, säger Johannes Cullberg, grundare av Paradiset, i ett pressmeddelande.

För leveranserna står Besttransport, Postnord, Airmee samt Gordon Delivery. Till en början levererar man dagen efter, med plan om att införa leverans samma dag kort efter lansering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078