23948sdkhjf

Ny ordförande för Fiskbranschen

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Han tar över efter Yngve Björkman.

Krishan Kent har vid Fiskbranschens Riksförbunds årsstämma valts till ny ordförande. Han efterträder Yngve Björkman som varit ordförande i över 20 år.

Krishan Kent är vd för Piwa Food och har tidigare haft ledande befattningar inom Abba Seafood/Orkla.

– Det känns som ett väldigt bra tillfälle att med flera nya medlemmar som Royal
Greenland, Marine Harvest, Sveriges Fiskgrossisters Riksförbund, Svenska Fiskhandelsförbundet och Göteborgs Fiskauktion, nu lämna över ordförandeskapet till Krishan, för att fortsätta arbetet för en långsiktigt hållbar tillväxt i samverkan, säger avgående ordförande Yngve Björkman i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med Food Supply SE
Kommentarer (0)
Startsidan just nu

USAs största mjölkproducent ansöker om konkursskydd

Något billigare mat i oktober

Mat.se först i världen med unik klimatmärkning

Rootfruit säkrar miljonavtal

Förpackningen står för största klimatpåverkan

Heineken ratar plasten

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Så hamnade matavfallet i fokus

På nytt jobb
Han ska digitalisera Krav

Efter 20 år i Sverige – Bodystore till Norge

Världens bästa matbutik finns i Finland – se bilderna

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Storpack för ägg helt utan plast

Norsk skatt kan få laxpriset att skjuta i höjden

Livsmedelsföretagen vill se miljoner till forskning

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Mängden livsmedelsgodkänd återanvänd plast ökar

Nu kommer Coca-Colas hallon

Bekämpningsmedelsrester på historiskt låga nivåer

Sjöstrand Coffee ökade intäkterna

Nu ska europeiska varumärken skyddas i Kina

Undersökning: Matavfallspåsar i fruktavdelningen en succé

Livsmedelsbranschen måste digitalisera nu

Vi har besökt konferensen Nordic Food Industry med fokus på ny teknik och innovation som kan stärka den svenska livsmedelsindustrin.

Miljoner utlyses för att utveckla svensk matkultur

Oatly tar in miljoner i – främst från bryggeri

Impossible Foods ska sälja "fläsk" till Kina

De ska skapa direktkanal mellan jordbrukare och konsument

Så hållbara är branschens börsbolag

HK Scan ska bredda utbudet

Scandi Standard: Prishöjningar bidrog till ökad tillväxt

Simris Alg: "Vd saknar krismedvetenhet"

Greenfoodföretag i samarbete med veganosttillverkare

Ny köttguide från WWF – branschen kritisk

Industrifacken kräver 3 procent i löneökning

Ny certifiering i Västerhavet öppnar för nya fångster

Ica-butikens svinnfrukt blir till must

Tredubblad omsättning för Peckas

Se alla Företagens egna nyheter

Spårbarhet uppnås med RFID-teknik!

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

Lenze erbjuder Plug & Produce

Optisk filtrering, vad är det som krävs?

Har du etiketter till årets största shoppingsäsong?

Floatglas – Materialet som används överallt

Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

KIPP ställer ut på Elmia Subcontractor 12-15/11

Dolphin vätskeringvakuumpumpar

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Allen-Bradleys 7 nya säkra I/O moduler förenklar integrering

Lasersvetsning av plast

Industrimässa i Arena Arctica

Ny koncernchef i Hydroscand Group

Lagafors representeras på Cibus Tec i Italien

Kipp pratar om LONG-LOK

Impellerpump med många kombinationsmöjligheter

Blyglas för industriell och medicinsk användning

Ny kakförpackning som blivit återvinningsbar

Effektiv vakuumförsörjning för tillverkning av husbilar

Populär multifunktionslåda – nu i återvunnen plast

Vi ses på Elmia!

BUS eller godis?

Sänd till en kollega

0.186