23948sdkhjf

Vd-byte hos Reitan convenience

Norska verksamhetens vd kommer in – nuvarande vd flyttas över till annan roll.
Efter tio år som vd för Reitan convenience Sweden flyttas Magnus Carlsson över till en annan roll – framöver kommer han att verka som affärsutvecklingsdirektör inom norska moderbolaget Reitan convenience.

Den svenska vd-posten tas istället över av Mariette Kristensson, som har lång erfarenhet inom koncernen – hon har sedan sex år tillbaka varit vd för Reitan convenience i Norge och gjorde innan dess en fem år lång sejour som marknadschef för Pressbyrån.

Enligt Johannes Sangnes, ansvarig för affärsområdet convenience inom Reitangruppen, är det en förändring som "stärker organisationen" i jakten på att bli Europa-ledande.

– Jag är mycket nöjd med att Mariette har accepterat utmaningen och nu tar över stafettpinnen från Magnus Carlsson. Efter tio framgångsrika år som vd i Sverige stärker vi nu resurserna och ger Magnus ansvaret för affärsutveckling. Magnus kommer fortsatt vara baserad i Stockholm och rapporterar till mig, säger Johannes Sangnes i ett pressmeddelande.

I och med att Mariette Kristensson tar över den svenska verksamheten flyttas Kenneth C. Olsen, i dagsläget regionschef och ansvarig för Shell/7-Eleven-kedjan i Norge, över till hennes gamla roll.

Reitan convenience Swedens nya vd tar över från 1 oktober.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125