23948sdkhjf

Hon blir Brand and Category Manager för Oumph

Kommer närmast från Orkla.
Food for Progress, skaparna av Oumph, skriver i ett pressmeddelande att man anställer Victoria Norviit som Brand and Category Manager. Hon kommer närmast från en tjänst som Category Manager på Lantmännen Unibake.

– Vi är jätteglada över den här rekryteringen. Victoria har gedigen kunskap om både branding och kategoriutveckling, vilket kommer att vara värdefulla kompetenser på väg in i nästa fas med Oumph!. Nu stärker vi närvaron och sortimentet på redan befintliga marknader, samtidigt som vi går in på flera nya marknader, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress, i pressmeddelandet.

Oumph finns i dagsläget i bland annat Sverige, Storbritannien, Danmark, Norge, Finland och Island.

– Det känns helt rätt att ansluta till ett företag där omtanken om såväl hälsa som miljö genomsyrar hela verksamheten. Food for progress har en spännande portfölj av växtbaserade produkter som ligger helt rätt i tiden. Dagens konsumenter blir allt mer medvetna om den växtbaserade kostens fördelar, säger Victoria Norviit, Brand and Category Manager på Food for Progress.

Victoria Norviit har de senaste åren arbetat som Category Manager på Lantmännen Unibake. Innan dess har hon bland annat varit Brand Manager och Social Media Manager på OLW och Orkla. Victoria började sin nya tjänst i augusti och ingår i företagets Sales & Marketing Team.

– Jag har erfarenhet av hållbara livsmedel och produktutveckling och ser detta som en fantastisk möjlighet att bli en del av teamet och arbeta för att ännu fler ska upptäcka Oumph!, det överlägset bästa växtbaserade alternativet på den svenska marknaden, säger Victoria Norviit.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109